Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Els joves reclamen fonts d'aigua potable a les escoles per a facilitar el seu consum

Els joves reclamen fonts d'aigua potable a les escoles per a facilitar el seu consum

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 07/06/2024
El consum d'aigua és fonamental en tots els trams d'edat, però aquesta acció tan quotidiana és fins i tot més important quan es parla de persones que fan algun esforç cognitiu de manera habitual. És el cas dels estudiants, que han de maximitzar la seva hidratació per a facilitar els diferents processos d'aprenentatge que arriben a desenvolupar durant un mateix dia.

Una mala hidratació afecta negativament a la capacitat cognitiva de les persones. Per això, en el cas dels estudiants pot implicar perjudicis en l'atenció, l'aprenentatge o la memòria. Així ho confirma l'estudi Importància de la hidratació en la salut cardiovascular i en la funció cognitiva (2022),que destaca que amb el simple fet de rehidratar-nos millorem la funció cognitiva.

Canaletes, empresa líder en la fabricació de fonts d'aigua i dispensadors d'aigua, sap de la rellevància que tenen aquest tipus d'instal·lacions en centres educatius. Sense anar més lluny, recentment s'ha realitzat la instal·lació d'aquest tipus de fonts d'aigua en el centre alemany BKB. A més, aquesta instal·lació s'ha produït a petició dels propis alumnes.

Els joves estudiants, a través del consell estudiantil, van reclamar la presència de fonts d'aigua per diversos motius. Un d'ells va ser el de la hidratació dels alumnes, que en tenir accés gratuït i constant a l'aigua potable poden augmentar el recomanable consum d'aigua diari. En èpoques com l'estiu, on les temperatures augmenten, o fins i tot en situacions de marejos d'algun dels joves, l'aigua és un gran reclam.

Més enllà de les raons sanitàries, també van sol·licitar la instal·lació d'aquestes fonts d'aigua per a garantir l'accés al consum d'aigua a tots els presents en la zona. I és que aquest tipus d'instal·lacions eviten que els alumnes hagin de gastar diners a comprar altres begudes, fomentant una ingesta més saludable i evitant qualsevol problema per raons econòmiques.

Gràcies a l'accessibilitat als dispensadors d'aigua instal·lats, els alumnes del centre poden hidratar-se sense importar el moment ni situació. Una iniciativa cada vegada més comuna en els centres educatius, perquè garanteix el consum d'aigua de tots els presents i fomenten la correcta hidratació amb un producte natural i totalment saludable.

... ...