Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Canaletas s'expandeix a les escoles de Jordània

Canaletas s'expandeix a les escoles de Jordània

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 30/08/2024
Canaletas ha estat seleccionada per equipar diverses escoles de nova construcció amb els seus innovadors dispensadors d'aigua de paret a Jordània. Aquest projecte inclou la instal·lació de dispensadors d'aigua Canaletas a l'escola de Mafraq, situada al nord del país, una iniciativa que reflecteix el compromís amb la sostenibilitat i l'accés a l'aigua potable.

La nova escola, que obrirà les seves portes al setembre, ha estat possible gràcies al finançament de la Unió Europea a través del seu programa d'ajudes destinat a desplaçats i refugiats. Aquesta institució educativa no sols representa un espai segur i acollidor per als estudiants, sinó que també és la primera d'un ambiciós projecte que contempla la construcció de 30 escoles en total. Aquest esforç busca proporcionar educació de qualitat als nens i nenes que han estat afectats per conflictes i crisis humanitàries a la regió.

Paz Ausin, Export Manager de Canaletas, ha viatjat fins a Jordània per a supervisar personalment el lliurament de les fonts d'aigua. La seva visita no sols té com a objectiu garantir que les fonts d'aigua s'instal·lin correctament, sinó també enfortir les relacions amb els col·laboradors locals. "Estem molt orgullosos de ser part d'aquest important projecte", va comentar Ausin durant la seva visita. "Proveir accés a aigua potable és fonamental per al benestar i el desenvolupament educatiu dels nens. Creiem fermament que cada gota compta i estem ansiosos per continuar col·laborant amb organitzacions i institucions que comparteixen la nostra visió."

L'adquisició de les fonts Canaletas ha estat realitzada després d'un extens procés de selecció entre molts fabricants. Els dispensadors d'aigua Canaletas són reconeguts pel seu disseny funcional i la seva capacitat per proporcionar aigua fresca i neta, el qual és essencial en entorns escolars. Amb aquesta col·laboració, esperen no sols millorar les condicions higièniques dins de les aules, sinó també fomentar hàbits saludables entre els estudiants.

A mesura que aquest projecte avança Canaletas reafirma el seu compromís amb la responsabilitat social corporativa i el desenvolupament sostenible. Paz Ausin afirma "Estem entusiasmats per veure com aquestes noves instal·lacions impacten positivament en la vida dels estudiants."

... ...