Història
 
Fabricant europeu des de 1965
Canaletes és un fabricant pioner a Europa amb més de 55 anys d'experiència en el disseny i fabricació d'una àmplia gamma de fonts, dispensadors i refredadors d'aigua.

Únics fabricants amb la norma UNE 149101
Últimes notícies de premsa
 
Cargando
Canaletas tanca l'any 2023 amb un creixement del 20% en facturació i un 30% en exportacions, destac
Del 6 de novembre al 9 de novembre Aquatech Amsterdam 2023 va reunir més de 800 expositors i 20.000
Canaletas ha estat seleccionada per l’organització per a facilitar la hidratació dels milers d
Representen un 23% del total d’exportacions del 2021. Canaletas es posiciona com a marca líder en
El director general de Canaletas i president del Prat Empresarial, Jordi Morera, va ser l’amfitri
L’entrevista del mes de maig està dedicada a Jordi Morera Queral, Director Gerent de Ca
El nou model de dispensador d’aigua Canaletas M-99IDOP és adequat per a les exigents mesures sani
 

Canaletas Fuentes y dispensadores de agua

Blog de dispensadors i fonts d'aigua
Menys plàstic i més facilitat: la revolució de portar fonts als vaixells mercants.

Menys plàstic i més facilitat: la revolució de portar fonts als vaixells mercants.

Fonts i dispensadors d'aigua. Notícia 22/05/2024
La sostenibilitat en el sector naval està en ple auge. L'ús de biocombustible per reduir el CO2 o la instal·lació de sistemes de tractament d'aigua per evitar la introducció d'espècies invasores a través dels abocaments són alguns dels exemples. Però en els últims temps s'està obrint camí la reducció de plàstics a través de la instal·lació de fonts d'aigua en lloc de l'envasada.

El consum d'aigua en els grans vaixells mercants s'havia limitat fins al moment a la compra i ús de botelles de plàstic d'aigua. Aquest subministrament constant implicava una major generació de plàstics, de CO2 i una reducció de l'espai disponible. No obstant això, en plena etapa d'aposta per la sostenibilitat, són moltes les companyies que estan apostant per instal·lar fonts d'aigua potable en les seves respectives flotes.

Canaletas, líder del sector amb més de 55 anys d'experiència, ha produït una font d'aigua orientada únicament al sector naval. De fet, més de 100 vaixells a Alemanya ja compten amb una d'aquestes fonts. Una mesura que ha suposat un benefici mediambiental i una reducció de despeses per a les diferents empreses.

L'ús de fonts d'aigua i dispensadors d'aigua pot arribar a reduir més d'un 78% el subministrament d'aigua embotellada d'un vaixell en només un any. En total, pot arribar a suposar l'estalvi de 5.400 ampolles d'aigua embotellada de manera anual en cadascun dels vaixells. Una reducció que suposa un gran impacte positiu en termes mediambientals. A més, aquestes fonts d'aigua estan dissenyades especialment per suportar una gran exposició sense importar les característiques de l'entorn. La seva capacitat de refrigeració, el material durador que la recobreix i la fàcil instal·lació estan suposant un atractiu per a totes les flotes que volen apostar per una nova forma de consum d'aigua a les seves embarcacions.

... ...